Springtime!

Valborg har firats och våren är här! Helgen har bettyt jobb, valborgsmys, födelsedagsfest, fika med bästa & grymma actionscener!

I fredags på självaste valborg bjöd vi över Fanny på lite mat. Tanken var att vi skulle möta upp Lina & Adrian uppe vid djäkneberget för att se brasan. Fanny hade kollat upp att den skulle vara mellan 21-00 men när vi väl var på väg vid 22-tiden ringer Lina och säger att den är slut.. Så det blev en mysig stadsvandring och en liten brasa på torget fick vi iaf se!



Lina fyllde år i fredags och på lördagen blev det lite fest! Vi började hemma hos Lina med tårta och vin, Lina fick såklart bestämma vart vi skulle hela kvällen och en 30-års fest kom på tal. Ner mot stan och hem till Igge kom vi, där var det lite mer fest kan man säga, herregud. En klunga på 30 pers rörde sig till Tabazco där det bjöds på shots till höger och vänster! Vidare mot Pluto där Maskinen/Adam Tensta spelade, sjukt mycket folk! Tillbaka till Igge på efterfest med stjärnorna, haha..















Igår var jag lite lagom trött men levererade på jobbet! Efteråt mötte jag upp Fanny för lite mat på Cornetto bar, deras wraps alltså! Sen kom Fia & till slut även Lina en snabbis. Love you ladies!
Mannen kom förbi och vi köpte glass och gick hem och såg Ninja assassin, grymt snygg film, se den om ni gillade actionscenerna i Sin city/Kill bill.

Ska bege mig ut på en promenad nu och även besöka solarieöarna, sen blir det tvättning och klippning!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0